Politica de Confidentialitate

Informare GDPR

            In toate tarile membre ale Uniunii Europene (UE), incepand cu data de 25.05.2018, devine aplicabil Regulamentul 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, cunoscut si sub acronimul GDPR (General Data Protection Regulation).

            GDPR intareste vechea legislatie si o uniformizeaza la nivelul tuturor tarilor din UE. In Romania, exista in prezent Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, ale carei prevederi au fost aplicate deja de Rex Software

CARE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL

            Orice informatie prin care o persoana fizica devine identificabila, cum ar fi: un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, unul sau mai multe elemente specifice identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale etc.

CE INSEAMNA PRELUCRAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL

            Orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi: colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea prin transmitere (inclusiv catre terti), diseminare sau punere la dispozitie in orice alt mod, alaturarea/alinierea ori combinarea, blocarea/restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

GDPR REX SOFTWARE – DATE PRELUCRATE, SCOP, TEMEI, DURATA

  • Datele cu caracter personal care sunt prelucrate de catre Rex Software sunt: nume, prenume, E-mail
  • Scopurile prelucrarii sunt de a va contacta, de a va informa permanent asupra ofertelor noastre, de a factura si a indeplini si alte formalitati, dar si scopuri de promovare a operatorului.
  • Perioada pentru care se face prelucrarea datelor cu caracter personal.
    • Prelucrarea datelor cu caracter personal se face pe o perioada stabilita in functie de felul prelucrarii si anume, atunci cand prelucrarea este o obligatie care îi revine vânzătorului(facturare).
    • Prelucrarea in scopuri de marketing, se va face pana la retragerea consimtamantului dvs (Dezabonare newsletter)

            DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE:

            Persoanele vizate au urmatoarele drepturi:

DREPTUL LA INFORMARE – dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea si protejarea datelor cu caracter personal;

DREPTUL DE ACCES LA DATE – dreptul de a obtine de la operatorul de date confirmarea faptului ca datele cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de catre acesta;

DREPTUL LA RECTIFICARE – dreptul de a obtine rectificarea datelor inexacte, precum si completarea datelor incomplete;

DREPTUL LA STERGEREA DATELOR (“DREPTUL DE A FI UITAT”) – dreptul de a obtine, in masura in care sunt indeplinite conditiile legale, stergerea datelor cu caracter personal;

DREPTUL LA RESTRICTIONAREA PRELUCRARII – dreptul de a obtine, in masura in care sunt indeplinite conditiile legale, marcarea datelor cu caracter personal stocate, cu scopul de a limita prelucrarea ulterioara a acestora;

Rex Software

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Politica de Cookies.